Du er her: 
onsdag23jan2019

Konfirmand messe

onsdag23jan2019 kl. 17:00 - 20:00

Konfirmationsmessen finder sted onsdag d. 23. januar kl. 17-20 i Pavillon 5, Landsbyen Sølund, Dyrehaven 10, 8660 Skanderborg.

Tirsdag den 12. marts fra kl. 17-20 er der en ekstra mulighed for at komme og prøve og ”leje” tøjet.

Min, din, vores fest – igen og igen

Alle har ret til en fantastisk konfirmationsdag. En konfirmationsfest kan dog hurtig blive et uoverskueligt projekt med et budget, der løber løbsk.

Præsterne i Skanderborg Kommune afholder i samarbejde med frivillige kræfter en konfirmandmesse til januar og igen i marts.

 

Her kan årets konfirmander komme og ”leje” kjoler/jakker & bukser og få en masse gode idéer og inspiration til indbydelser, borddækning, blomster, håropsætning m.m. Messen er tænkt i et bæredygtigt lys – både i forhold til naturens og egne ressourcer. Endelig er messen en anledning til at støtte god sag, da overskuddet går til konfirmationshjælp til trængte familier.

Man betaler et symbolsk beløb på 100 kr. for tøjet og forpligter sig på at aflevere det rent efter festen, så tøjet kan genbruges af andre konfirmander. Der er masser af tøj til både piger og drenge i en utrolig høj kvalitet.
Tøjet er doneret af både private og forretninger, og meget af det er ganske nyt. Det vil være muligt at få hjælp til at lægge op, sy ind o. lign.