Koncerter

Strygetrioer af Mozart og Schubert Koncert i Slotskirken søndag den 7. april kl. 16.00

Her kan man først høre Schuberts lille trio i B-dur, men koncertens hovedværk er Mozarts Divertimento i Es-dur KV 563.

Denne trio, som Mozart skrev på bestilling fra en logebroder, er komponeret i 1788 efter de sidste tre symfonier og blev uropført i Dresden med Mozart selv på bratschen.
Selvom divertimento står for noget underholdende, går Mozart på alle måde ud over grænserne; det er hans længste værk indenfor kammermusikken, det er det første større værk for sin besætning, og det rummer så stor skønhed, at man bliver ganske fortryllet.

Musikerne som medvirker ved koncerten er: Clara Richter-Bæk (violin) er uddannet på DKDM i København, Hochschule für Musik i Køln og Hochschule für Musik und Theater i München. Hun har med Cailin Kvartetten vundet 1. prisen i P2's Kammermusikkonkurrence og i Sveriges Internationale Kvartet Konkurrence.
Som solist har hun vundet 2. pris i Den Danske Violin konkurrence og har optrådt med bl.a. DR Underholdnings-orkestret, Copenhagen Phil og Jenaer Philharmonie. Hun var ansat i Münchener Kammerorchester inden hun i 2007 vandt stillingen som koncertmester i Randers Kammerorkester.

Luminita Marin (bratsch) er uddannet i Bucharest, Rumænien, på Dinu Lipatti College of Music og George Enescu Music School. Hun har været ansat som solobratschist i Sao Paulo Symphony Orchester, Oslo Philharmonic og Odense Symfoniorkester.
I 2014 vandt hun stillingen som 1.solobratschist i Århus Symfoniorkester.

Anne Hall (cello) er uddannet på DJM, Århus, hos William Pleeth, London, og fik senere Graduate Diploma  fra kammermusikklassen på The Hartt School of Music i Connecticut, USA, hos Emerson Kvartetten. Hun har en lang karriere som kammermusiker bag sig og har optrådt i Canada, U.S.A, Europa og Syrien bl.a med klavertrio, fløjteduo, Aros Kvartetten, Copenhagen String Trio og det svenske kammerensemble, Camerata Roman. Hun har desuden spillet med de fleste danske symfoniorkestre og kammerensembler.

Der er fri entre.

Frode Stengaard

Koncerter og musikarrangementer

07apr kl. 16:00

Koncert i Slotskirken

Strygetrioer af Mozart og Schubert

Koncert i Slotskirken søndag den 7. april kl. 16.00

 …

07apr kl. 16:00
14apr kl. 19:00

Skanderup Kirke - Aftensang til Påske v/Heidi Torp

Kirkens voksenkor opfører under ledelse af Poul Bajlum kormusik til påske af blandt …

14apr kl. 19:00