Adventsfest i Kirkecenter Kirkebakken

Tirsdag den 3. december kl. 14.00 indbydes til adventsfest i kirkecenteret.

Adventsfesten er spækket med traditioner, og dem afviger vi heller ikke fra i år.

Det vil således være en eftermiddag med sang, foredrag, kaffebord og underholdning ved præsterne.

Eftermiddagen slutter med Skanderborg Ungdomskor i festligt og højtideligt luciaoptog.

 

Inden kaffen vil sognepræst Thomas Frøkjær, Skivholme fortælle under overskriften Tak for’ed –en hyldest til originalerne.  

Foredraget vil være en rejse tilbage i tiden til forfatterens barndomsland – til noget af alt det, han har oplevet. Og selv om det naturligvis i første omgang er hans land, så vil det et eller andet sted også være tilhørernes. Historierne vil kalde minder frem hos dem af noget tilsvarende. Af noget de har set og oplevet og glædet sig over. Og af herlige mennesker, de har mødt og kendt – fra dengang før verden fik fart på.

Historierne fortælles med begejstring, frimodighed og ud af stor taknemmelighed. Og ikke mindst med glimt i øjet og smil på læben.
Det er hensigten både at oplyse og vække til eftertænksomhed, men bestemt også at der skal være noget at grine af og smile af.

Pris: 30,- Alle er velkomne!

Advent jul og nytår

December måned er kirkens travleste, men måske også dejligste tid.

Hele måneden inviterer sognet til mange forskellige arrangementer for både børn og deres forældre, unge og ældre, og kirkerne står i denne tid i et ganske særligt lys og har en ganske særlig stemning.

Der er børnehavejul og dagplejejul for de mindste, der er andagter, aftensange, gudstjenester (og særlige familiegudstjenester), koncerter, luciaoptog, fælles måltider og mange andre arrangementer.
I kalenderen til højre vises alle sognets julearrangementer. Alle er meget velkomne. 

Julens aktiviteter

Ingen begivenheder fundet.